Tiny Roelofs

In zijn werkzame leven was Tiny Roelofs een Veldhovense ondernemer met modezaken in de Kromstraat en het Citycentrum in Veldhoven.
Hij is jarenlang bestuurlijk actief geweest als voorzitter van de Winkeliersvereniging en van de Federatie van Ondernemersverenigingen in Veldhoven. Na zijn ondernemerschap maakte hij nog enkele jaren deel uit van het bestuur en was medeorganisator van de modeshows in de Kromstraat .Van 1996 tot 2009 zat hij in de Jury voor de Ondernemersprijs van Veldhoven.
Verder was Tiny zes jaar voorzitter van de afdeling Eindhoven van Groei en Bloei en van 2001 tot 2009 bestuurslid van De Stichting Jeugd en Beroep in Eindhoven. Hij is commissaris van de “Appartementenvereniging Winkels Pleintjes” in het Citycentrum. Ook is hij is lid van de gebedsgroep van de parochie H. Drieëenheid in Veldhoven.
Geïnteresseerd in kerk en maatschappij, is hij van mening dat iedereen recht heeft op een menswaardig bestaan en is daarom graag ingegaan op het verzoek om toe te treden tot het bestuur van stichting M.C.Togo. Medische zorg moet volgens hem toegankelijk zijn voor iedereen!
In 2011 en 2017 vergezelde hij Henk Bergman op diens tweede en derde reis naar Togo en kwam met vele verhalen van bijzondere momenten terug.

Tiny@McTogo.org